"Ураган" справедливо вважають "домашньою" командою, адже у цьому сезоні перемоги на майданчиках суперників даються івано-франківцям дуже важко. Тривалу безвиграшну гостьову серію "ураганівці" нарешті перервали у Рівному, де обіграли місцевий "Кардинал" - 5:3.
Цей поєдинок став справжнім бенефісом для 35-річного бразильця Леандріньо, котрий зумів відзначитися "покером" (доречі, лише другим в Екстра-лізі) та асистував своєму співвітчизнику Сержао...
- В нещодавньому матчі в Рівному тобі вдалося забити чотири м'ячі у ворота "Кардиналу". До цього ти лише одного разу відзначився у ворота "Єнакієвця", коли команда програвала вже 1:6, і той гол нічого не вирішував…
- Коли я приїхав в Україну, то у розмові з тренером, зауважив, що я три місяці не мав ігрової практики. Тож мені був необхідний час призвичаїтися, пригледітися, як грають місцеві команди. Зараз я вже у нормальній фізичній формі. Тому буду старатися зі всіх сил допомагати команді - і забивати, і віддавати результативні передачі.
- А який твій особистий рекорд забитих м'ячів в одній грі?
- П'ять. Це було ще в іграх за "Тюмень". Три, чотири голи - більш-менш звична кількість. А гра з "Кардиналом" була важливою, адже попередні три матчі у чемпіонаті ми програли. І попри хиткий рахунок по грі - я був впевнений і вірив до останнього, що ми здобудемо три очки у цій грі. Звісно, приємно, що мені вдалося забити 4 голи, але найголовніше, "Ураган" здобув важливу перемогу.